Diensten

Herstellingen

In onze werkplaats herstellen we alle merken. Of het nu gaat om de meest gekende automerken of om meer exotische modellen, wij vinden altijd een oplossing voor jouw wagen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Bekijk zeker eens onze reeds uitgevoerde herstellingen

 

Restauratie

Met de regelmaat van de klok leveren wij gerestaureerde pareltjes af. Oldtimers, unieke wagens, tijdloze auto's... In samenspraak met de klant herstellen en vernieuwen we jouw favoriete mobiel. Natuurlijk word je als klant hier nauw bij betrokken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Bekijk zeker eens onze reeds uitgevoerde restauraties

 

Spuitwerken

Daar wij ons steentje aan het milieu willen bijdragen, spuiten we al ruim 10 jaar met lakken op waterbasis. We hebben al jaren een zeer goede samenwerking met onze lokale verfleverancier en met Glasurit. Op deze manier blijven we op de hoogte van de laatste verfsoorten en spuittechnieken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Bekijk zeker eens onze reeds uitgevoerde spuitwerken

 

Polieren

Wat is polieren?

Tijdens het polieren worden zowel lichte krassen in het koetswerk als matte vlekken, met behulp van een poliermachine verwijderd. Na het polieren wordt het koetswerk nog eens extra behandeld met hoogglanspolish beter bekend als simoniseren en om af te sluiten wordt er nog een waxlaag aangebracht. De lak glanst daardoor nog meer en wordt beter beschermd.

Het polieren kan zowel op nieuwe wagens gebeuren als op iets oudere wagens. Het is ook van toepassing op old timers, moto’s of andere voertuigen, soms kunnen ook andere voorwerpen gepolierd worden.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Bekijk zeker eens welk resultaat polieren kan opleveren

 

 

We maken het je graag makkelijk met onze extra diensten:
 

Takeldienst

Wij helpen je uit de nood met onze takelwagen. Onze tarieven worden netjes met jou afgesproken. Bij herstelling van je wagen in onze zaak bieden we je de depanage helemaal gratis aan in regio groot Dendermonde (± 20 km straal).

 

Vervangwagens

Wij hebben altijd vervangwagens beschikbaar. Deze worden netjes verzorgd en zijn van goede kwaliteit. Wij bieden ze aan tegen de meest democratische prijs.

Verklaring over cookies