Flex aanbod

Wij starten met een nieuwe dienstverlening Flex aanbod en daarbij wordt u als klant in de verf gezet !

Onder het motto jouw ongeval, jouw oplossing blijft u baas over uw budget. U kiest uw herstelling op maat en wij zorgen voor de rest zonder vervelende verrassingen achteraf.

Flex: U zoekt een snelle en correcte herstelling aan een scherpe prijs? Dan is onze Flex instapformule u op het lijf geschreven!

Comfort: U wil een maximum aan controle behouden over de invulling van uw herstelling? Dan is onze Comfort "op maat" formule exact wat u zoekt!

Premium: Voor u is enkel het allerbeste goed genoeg voor uw wagen? Niet twijfelen. Dan is onze Premium "all-in" formule de verwenbeurt die uw wagen verdient!

Wasbeurt Originele onderdelen Vervangwagen Afhaal- en afleverservice Prior behandeling
  Flex Een grondige, gehele reiniging van zowel interieur als exterieur is inbegrepen. Uw wagen wordt hersteld met imitatie onderdelen van erkende leveranciers. Een vervangwagen is niet mogelijk binnen deze formule. Onze afhaal- en terugbrengservice is niet mogelijk binnen deze formule. Een prior behandeling van uw herstelling is niet mogelijk binnen deze formule.
  Comfort Een grondige, gehele reiniging van zowel interieur als exterieur is inbegrepen. U bepaalt zelf of uw wagen wordt hersteld met originele, imitatie of 2de hands onderdelen. U bepaalt zelf of u een vervangwagen wenst te gebruiken. U bepaalt zelf of wij uw wagen komen halen en hersteld terugbrengen. Een prior behandeling van uw herstelling is niet mogelijk binnen deze formule.
  Premium Een grondige, gehele reiniging van zowel interieur als exterieur is inbegrepen. Uw wagen wordt hersteld met originele onderdelen van erkende leveranciers. U beschikt over een vervangwagen terwijl uw wagen een verwenbeurt krijgt. Wij komen uw wagen halen en brengen deze volledig verwend terug. Uw herstelling wordt met de hoogste prioriteit behandeld zodat u binnen de kortste keren terug kan genieten van uw wagen.

Tip: plaats uw muispijl op 1 van de inbegrepen, optioneel of niet inbegrepen afbeeldingen in bovenstaand schema voor meer info.

Legende

  • : Inbegrepen
  • : Optioneel
  • : Niet inbegrepen
Verklaring over cookies