Herstelling Mercedes na ongeval

Neem een kijkje achter de schermen hoe de herstelling van deze Mercedes stap voor stap is uitgevoerd.

Herstelling Mercedes na ongeval
 

Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten

Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.

Neem een kijkje achter de schermen hoe de herstelling van deze Mercedes stap voor stap is uitgevoerd;

Herstellen achtervleugel & deurdrempel

Iedereen heeft wel al eens gehoord over 2de hands onderdelen bij een herstelling van een voertuig.

Op de volgende foto’s kan je zien dat wij soms ook hiervan gebruik maken. Dit kan op aanvraag van de klant of op aanraden van onszelf. Let op !!! Uw herstelling zal steeds professioneel verlopen en met uitsluiting van risico’s of nadelen in de toekomst.

In de fotoreportage kan je zien hoe een deurdrempel en achtervleugel worden hersteld met behulp van een 2de hands onderdeel. Op foto 1 & 2 kan je de schade aan de achtervleugel zien en op foto 3 & 4 de schade aan de deurdrempel.

Deze onderdelen zijn echter niet meer te herstellen en dienen vervangen te worden. Beide zijn behoorlijk duur in aankoop en wij zouden van elk maar een klein gedeelte gebruiken om de herstelling uit te voeren aangezien het anders heel veel werk, tijd en kosten zou meebrengen indien men deze onderdelen compleet zou vervangen.

Omdat wij ook aan uw budget denken, stellen wij dan een vrijblijvend voorstel voor; een 2de hands onderdeel op maat van uw herstelling (foto 5).

Enkel 2de hands onderdelen in goede staat worden door ons geplaatst, vrij van roest en verdere beschadigingen. Enkel dan kunnen wij uw herstelling met garantie uitvoeren en uw wagen in perfecte staat afleveren.

 1. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 2. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 3. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 4. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 5. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 6. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 7. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 8. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 9. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 10. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 11. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.
 12. Reparatie Mercedes na accident: werken aan carrosserie en spuiten. Tijdens deze herstelling is er een vervangwagen voorzien door ons.

Wenst u bijkomende informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u binnen de 24u.

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies